Precies zoals je bent

Geef jezelf op een creatieve en speelse wijze een warme boost voor hart en ziel.
Zeg ‘ja’ tegen jezelf; kom genieten van wie je bent, precies zoals je bent! Verras jezelf en laat je raken.
Gun jezelf een (her)ontdekkingsreis naar de ruimte in jou en geef jezelf de ruimte om je te verwonderen over het wonder dat jij bent!

Inspiratieworkshop

Ik wil je van harte uitnodigen voor deze speelse workshop waarin je kunt ervaren wie je nog meer bent naast patronen van o.a. moeten, presteren en de drang naar perfectie. Door middel van opdrachten die jouw creativiteit, intuïtie, het voelen en je vertrouwen aanspreken nodig ik je uit om ruimte te geven aan jezelf en uitdrukking te geven aan je kwaliteiten die door patronen in jezelf mogelijk onvoldoende aan bod komen. Je kunt o.a. je levendigheid, je spontaniteit, je speelsheid, alsmede vrijheid, plezier, kwetsbaarheid, zachtheid en het moeiteloze (her)ontdekken.
In deze ervaringsgerichte workshop gaat het niet over het ‘verbeteren’ van jezelf of ergens vanaf moeten komen, maar over het proces om te leren ontspannen in je ‘onvolkomenheden’ en in het ‘niet weten’. In die beweging komt energie vrij en kun je de keerzijde ervaren van hoe patronen je ervan weerhouden om te ontspannen, te genieten en om te Zijn. De ‘obstakels’ die je daarbij tegenkomt zijn vruchtbare grondstof voor bewustwording en liefde voor jezelf. Ik nodig ik je uit om te kijken naar jezelf, zonder oordeel, te (leren)luisteren naar je hart en om te (leren)genieten van de stroom van leven zoals die komt.
Omdat je niet hoeft te presteren of iets te bereiken hoef je niet toe werken naar een ‘mooi’ of ‘af’ eindresultaat. Wel brengt het je een verrijkende en verruimende ervaring.

Je bent van harte welkom om jezelf te ontmoeten

In deze workshop kun je het volgende ervaren:

- ‘Superleuk om te doen, vooral omdat je niet hoeft te presteren en de creativiteit vanzelf gaat stromen’
- ‘Bevrijdend’. ‘Het leren loslaten van oordeel en perfectie’
- ‘Heel ontspannende en inspirerende workshop en een heerlijk vrij gevoel’
- ‘Het was weer een heel bijzondere ochtend’
- ‘Ik ben’, ‘verrassing’
- Compassie naar jezelf en naar je patronen
- (leren) Zijn, en met wat ‘is’
- Ruimte om te aarden en te voelen
- je bent goed zoals je bent!

Praktische gegevens:

Het materiaal o.a.acrylverf, ecoline, papieren klei is afgestemd op het ontdekken van je veelzijdigheid. Meditatie, beweging en humor maken ook deel uit van deze workshop (zie: Werkwijze voor verdere informatie).
Schilder- en tekenervaring zijn niet noodzakelijk; een open houding is een pre. Deze workshop is alleen voor vrouwen. Je kunt je per keer opgeven.

Zaterdag: 17 februari, 17 maart, 14 april, 5 mei, 2 juni 2018

Tijd: 10.00 – 13.00 uur
Plaats: Populierstaat 80, Den Haag
Aanmelden: bij Djouke van Aken
070 3454666
djoukevanaken@casema.nl

Prijs: €47,50 per workshop, inclusief materiaal, koffie en thee
Vroegboekkorting van 5 euro bij vroegtijdige opgave (zie Facebook).
Annuleren gaarne uiterlijk een week voorafgaand aan de opgegeven datum; anders wordt er €20 in rekening gebracht voor gemaakte kosten. Deze kosten vervallen als iemand anders jouw plek in kan nemen.© Djouke van Aken 2018