Ervaringen

Superleuk om te doen vooral omdat je niet hoeft te presteren en de creativiteit vanzelf gaat stromen.
Marijke

Jij kunt mensen vrijmaken!
Marijke (kunstzinnig therapeut)

Zeer inspirerend.
Carolien

Bevrijdend.
Het leren loslaten van oordeel en perfectie.
Sylvia

Plezier door het laten ontstaan en me te laten verwonderen. Steeds weer de verwondering van de schoonheid die er zomaar ontstaat. Een schoonheid ontstaan in de vrije ruimte zonder vooraf bepaald beeld. Bevrijding van de illusie dat je prestaties nodig hebt om je een beter mens te voelen. Het creëren zonder presteren is voor mij dan ook een bevrijdende metafoor voor het ‘Leven’. Alles wat is, is goed. Mooie metafoor voor een leven vanuit bewustzijn.
Aad

Vrijheid, speels, inspirerend, ontspannen.
Paula

Ontdekken i.p.v. toedekken, bevrijden, ontroerend. Het was bijzonder dat ik me ontspannen voelde in een groep en me op m′n gemak voelde in mijn eigen ruimte. Klasse zoals jij dat leidt. Organisch. Aanwezig en op de achtergrond. Bij jou gaat het over essentie.
Marina

Heerlijk!
Ingrid

Vrijheid.
Ruimte om dichter bij je gevoel komen. Een fijne groep en de ruimte om jezelf te zijn.
Naomi

Schilderen, zeker op deze vrije manier is natuurlijk plezierig maar het geeft meer. Het is ook een afwisseling tussen spanning en ontspanning, tussen vreugde en frustratie. Ook is het balanceren tussen iets willen en het laten gebeuren. Vanuit het spontane ontstaat iets, dat pik je op en daarmee ga je verder, tot je merkt dat je teveel forceert, te hard werkt en dus weer los moet laten. Als het leven zelf...
Katlijn

Ik voel me welkom. Leuk en verrassend om te zien wat anderen, en ik zelf maken. Het vrij schilderen inspireert mijn creatieve proces, dat vind ik belangrijk.
Rene

Ik vond het heeeerlijk. Zoals jij dat leidt. Zo vol en ervaren. Kon me er daardoor helemaal aan overgeven. Ook aan de momenten dat het even niet zo lekker liep. Voelde me welkom met mijn hele hebben en houwen!
Connie

Plezier, het maakt me gelukkig. Ik ben het waard! Daar mag ik mezelf aan blijven herinneren.
Karin

© Djouke van Aken 2018