deelnemer aan het werk werk van deelnemers materiaal van atelier de Vrije Ruimt

Atelier de Vrije Ruimte

Met veel plezier verzorg ik ervaringsgerichte workshops in een kleinschalig atelier met ruimte voor vijf deelnemers. Deze workshops zijn een uitnodiging om vrij te laten komen wat je in wezen al bent.

Vanuit aandacht en bezieling bied ik ruimte aan de vrije stroom van creëren en aan de kunst van Zijn. ‘Zijn’ als de ruimte om de ervaring van het moment te beleven, hoe deze zich ook aandient. Dat alles er mag zijn en dat elke ervaring een parel in zich draagt om te groeien in Bewust Zijn. Op een speelse manier schep ik een voedingsbodem waarin creativiteit en bewustzijn samengaan en waar een transformerende werking vanuit gaat.

Van harte nodig ik je uit om je vanuit compassie te openen voor jezelf en voor het geschenk van creativiteit. Om die energie te voelen en te beseffen dat je leeft in het moment van creëren. Daarvan word ik enthousiast; het brengt me veel vreugde om dit met je te delen. Van het unieke in een ieder geniet ik en intens blij word ik als het wezenlijke wordt aangeraakt en authentieke beelden ontstaan.

© Djouke van Aken 2018